Basil’s Bar

  • Blue Forest – Bespoke Design

    Location: The Goring, London

    Form Of Contract: Individual Terms

    A recreation of the world famous drinking hole Basil’s Bar in Mustique, created exclusively for The Goring Hotel in London. The bar features a huge polished driftwood counter and rustic thatched roof. The interior of the Basil’s bar tree house , whilst inspired by Basil’s, has been given some quirky touches of its own by Blue Forest’s imaginative designers, featuring retro beach memorabilia and hand painted shabby chic signs.

    Related Projects

  • This two-storey enchanted forest tree house is built next to a small river in the woodland of the beautiful Hertfordshire countryside. The structure features a large room and open turret with a ladder leading up through a secret trap door into an upstairs hide away.

  • Built round a 300-year-old oak the 15ft long, oval-shaped, treetop dining tree house is reached by a  wide spiral staircase that sweeps round the girth of the tree.

  • Blue Forest are proud to have designed and built the new Bicester village play area tree house at Bicester Village Outlet Shopping Centre.