Spinney Tree House

  • Tree House – Just For Fun

    Location: Kent

    Form Of Contract: Individual Terms

    Spinney tree house was built in a small spinney at the bottom of the client’s garden. It is the ideal den for the children and features a host of different play items to encourage them to enjoy the beauty and adventure of the natural setting.

    The raised adventure decks include a slide, basket and pulley, rope bridge, climbing net and even an exciting zip wire, giving children a chance to be active and release their energy in the beautiful outside.

    Related Projects

  • Set within the grounds of Benenden School in Kent, this ground-breaking eco-classroom provides an innovative teaching space surrounded by mature parkland and woodland.

  • Blue Forest have recently completed work on an innovative NHS woodland retreat to help vulnerable children at Fairfield General Hospital in Bury. The Hope and Horizon NHS Woodland Retreat will provide a soothing and uplifting environment which will positively affect the users and form a natural oasis within the stark institutional environment of the hospital buildings.

  • The Whitstable ecoPERCH showcases the combined adaptability and customisation possibilities of Blue Forest’s luxury ecoPERCH designs. This garden hideaway has been built specifically to provide the client with an additional living space for their property.