Ibiza Sky Beach Bar

This indulgent private beach bar built in the sun-baked grounds of an Ibiza home makes a real statement, and from the moment you see it you will appreciate its unforgettable design.  A short walk from the main house, this open bar sits on a stretch of white sand among tall eucalyptus trees – hanging swing seats and a space for a DJ booth make this a unique and multi-functional space for entertaining.

The spectacular, minimal roof appears to float through the trees. Made from snow-white Krion, the roof will be long-lasting and has a natural stone look – due to its anti-bacterial properties the material has also been used for the worktop surfaces. Every care has been taken to make the beach bar as environmentally friendly as possible; Krion is 100% recyclable and the bar cladding is made from reclaimed pine. De-barked Robina poles support the roof – chosen for their natural curved shape, strength and rot-resistant properties, they will eventually fade into a silvery colour to perfectly match the surrounding trees.

As you swing back and forth, relaxing in the shade with a cocktail in hand and your feet in the cool sand, you can look through the aperture in the roof up to the blue skies. The beach bar is fitted with fridges for drinks and food, a BBQ grill, washing sink and ice drawers. A separate dining area allows for communal al-fresco dining with family. Atmospheric up-down lighting means that the party can be carried on well into the night, making the most of the balmy Ibiza evenings.

    Related Projects

  • Spinney tree house was built in a small spinney at the bottom of the client's garden. It is the ideal den for the children and features a host of different play items to encourage them to enjoy the beauty and adventure of the natural setting.

  • Blue Forest have recently completed work on an innovative NHS woodland retreat to help vulnerable children at Fairfield General Hospital in Bury. The Hope and Horizon NHS Woodland Retreat will provide a soothing and uplifting environment which will positively affect the users and form a natural oasis within the stark institutional environment of the hospital buildings.