Playtime Treehouse

Location: Perthshire

Form of Contract: Private Terms

The Playtime Treehouse is a magical little treehouse filled with secrets and surprises to delight every child that enters it! Perfectly positioned in a magnificent garden in Perthshire, the treehouse has been designed with a mixture of softwood boards, waney-edge timber and Cedar shingle cladding, to add to the natural beauty of the mature trees amongst which it is perched.

Fun and adventures abound when you enter the Playtime Treehouse…

Fun and adventures abound when you enter the treehouse, from the secret room filled with brightly coloured balls, a climbing wall and trap door to the adjacent tree platform and zip-wire deck, offering an adrenalin-filled ride down the garden and through the trees beyond, guaranteed to keep the children entertained for hours on end.

The Playtime Treehouse is filled with secrets and surprises to delight every child that enters it!

The mezzanine level offers a perfect space sleepover parties or to relax after a fun-filled day spent clambering up and down all the different levels of the treehouse and enjoying the variety of additional play elements on offer such as the cargo nets, fireman’s pole, slide and swings. Whichever element of this magical little Playtime Treehouse is explored, excitement, enjoyment and adventure are guaranteed!

 

Awards

  • Blue Forest Win Best of Houzz Design Awards 2017

    Related Projects

  • The Rustic Den treehouse has been built by Blue Forest in the garden of a country house in Wiltshire. The treehouse is perched in-between the main boughs of the host tree so that you have to step in between the two main branches to walk through the treehouse door.

  • One glimpse of this Blue Forest treehouse will have you swiftly reassessing your assumption of what an office should be like. Located in the stunning Shropshire countryside, this building is not only ideal for working in, it’s the perfect place to achieve focus away from the rat-race.

  • The Woodland Den Tree House, built by Blue Forest, is supported on three trees lined up next to one another. A sweeping spiral staircase with a light rope barrier leads the way towards this tree house and its two decks.