Tennis Pavilion 1 Tennis Pavilion 2 Tennis Pavilion 3 Tennis Pavilion 4

Tennis Pavilion

  • Tree House – Hideaways & Retreats

    Location: Hampshire

    Form of Contract: Individual Terms

    The Tennis Pavilion is a bright one-room summer house built next to the client’s tennis court. The front of the building has large windows creating a bright room with great view of the tennis court. The building is Oak framed and fully equipped with electricity and heating making a lovely place to relax before or after the game!

    Related Projects

  • Due to growth in pupil numbers, Cranleigh School identified the need to develop additional facilities for the Preparatory School.

  • The Treehouse Study provides the client (a retired scholar) with a quite study from which to contemplate life and continue with his academic work. The cosy room features Oak floors, Cedar lining as well as underfloor heating and bespoke built-in furniture.

  • The Nook is an excellent marriage of fun features for kids and sophisticated elements for grown ups who love a bit of al fresco dining or star gazing.