Treetop Pavilion - Blue Forest Treetop Pavilion - Blue Forest Treetop Pavilion - Blue Forest Treetop Pavilion - Blue Forest

Treetop Pavilion

  • Hideaways & Retreats

    Location: Surrey

    Form Of Contract: Individual Terms

    This oval-shaped treetop pavilion is built in the garden of a country house in Surrey.

    The treetop deck can be accessed via a spiral staircase. The deck is big enough for a selection of wicker chairs with comfy cushions. There is a wicker basket on a pulley to bring up supplies.

    Although roofed with nicely weathered cedar shingles, the sides are open to the elements, giving the structure a light airy feel and affording wonderful views, particularly in the evenings.

    Related Projects

  • The Lookout Treehouse comprises a playful treehouse structure linked via a rope bridge to a separate play deck. This exciting play area has everything a child could possibly wish for, encouraging them to spend hours lost in their imagination.

  • Constructed from substantial softwood timber treads a sweeping spiral staircase acts as the main access to the Bay Window Tree House and Deck.

  • Set within the grounds of Benenden School in Kent, this ground-breaking eco-classroom provides an innovative teaching space surrounded by mature parkland and woodland.